YENİ ÜYELERE ÖZEL 10%İNDİRİM PASAHAN10
TÜM ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
YENİ ÜYELERE ÖZEL 10%İNDİRİM PASAHAN10
Likralı Gömlek Nedir?

Likralı Gömlek Nedir?

Likralı gömlekler erkeklerin hayatını kurtaran gömlek çeşitleri arasında yerini alıyor... Giyildiği zaman vücudun şeklini alan, çıkarıldığı zaman ise esneme yapmayan likralı kumaşlardan üretilen bu gömlekler sayesinde erkekler hem şık olmanın hem de rahat olmanın keyfini yaşayabiliyor. Çoğu erkek likralı gömlek nasıl genişletilir sorusunun cevabını merak ediyor fakat likralı gömlekler genişletilemiyor. Paşahan kalitesi ve farkı ile şimdi bu likralı gömlekler kapınıza kadar geliyor. Tamamen kendi özel üretimimiz olan ve pamuk likra karışımı kumaşlardan üretilen bu gömlekler sayesinde artık rahat bir nefes alabilirsiniz. Elbette “Likralı gömlek nedir?”, “Likralı gömlek nasıl yıkanır?”, “Likralı gömlek nasıl ütülenir?” gibi soruların cevaplarını merak ediyor olabilirsiniz. Bunun gibi sorularınız ve bu konu ile ilgili merak ettiğiniz her türlü bilgi için yazımızın devamını okuyabilirsiniz!

Likralı Gömlek Özellikleri Nelerdir?

Erkeklerin hayatında olmazsa olmaz olan gömlekler, modayı ve beraberinde getirdiği yeni akımları da belirliyor. Erkeklerin moda yarışlarında birçok çeşit gömlek modelleri her sene değişerek yerlerini alıyor. Bütün bu modeller arasından hiçbir zaman değişmeyen bir gömlek modeli var ki, o da hem şık hem de rahat görünümü erkeklere bir arada sunabiliyor; Likralı gömlek! Likra kumaştan üretilen bu gömlekler elastik yapıları sayesinde erkeklerin vücutlarını sarsa da asla rahatsızlık hissi vermeyerek her hareketlerine göre esneme yapabiliyor. İşin güzel tarafı ise çıkarıldığı zaman esneme yapmayarak ilk günkü şeklini alıyor. Bu sayede de çok uzun yıllar boyunca kullanılabiliyor. Sonucunda ise erkeklerin vazgeçemediği erkek gömlek modelleri arasında üst sıralarda yerini alıyor...

Likralı gömlekler tamamen likra kumaştan üretilen, giydiğiniz zaman vücudunuzu asla sıkmayan ve şeklini alan, çıkardığınız zaman esneme yapmayan aşırı elastik gömleklerdir! Likralı gömlek alacağınız zaman bedeninizin ölçüsünü tam seçmeniz bu yüzden çok önemlidir çünkü likralı gömlekleri genişletemezsiniz... Fakat Paşahan.com’dan alacağınız her ürünü değiştirebilirsiniz! Paşahan’ın birbirinden şık, farklı renk ve modellerdeki likralı gömleklerini hemen sitemiz üzerinden inceleyebilir ve size en uygun olanları anında satın alabilirsiniz. 

Likralı Gömlek Nasıl Yıkanır?

Likralı erkek gömleklerinin nasıl yıkanacağı oldukça büyük bir merak konusu. Fakat bu kadar endişe edilmesine hiç gerek yok çünkü likralı gömlekler de diğer bütün gömlekler gibi normal programda yıkanabiliyor! Diğer gömleklerinizi nasıl yıkıyorsanız likralı gömleklerinizi de onlarla beraber çamaşır makinenize atabilirsiniz. Likralı gömleklerin esneme yapmayan özellikleri sayesinde gönül rahatlığı ile yıkayabilir ve uzun süre boyunca kullanmaya devam edebilirsiniz. Paşahan gömleklerinin iç kısmında bulunan etikete bakarak yıkama talimatlarını kontrol edebilirsiniz.

Likralı Gömlek Nasıl Ütülenir?

Likralı gömleklerin nasıl ütüleneceği de sıkça sorulan sorular arasında yer alır. Likralı gömleklerinizi çok uzun süre ütülemek yerine yalnızca kırışıklıklarını yok etmek için kısa bir ütü seansından geçirmeniz yeterli olacaktır. Elastik kumaş yapısı sayesinde vücudunuzu sararak kırışıklıkları kamufle etmenize de yarar. Yani hem zamandan hem de kullanım ömründen dolayı hayatınıza büyük kolaylıklar katar. Aynı anda hem şık hem de rahat giyinmek hiç bu kadar kolay olmamıştı... Erkek modasının son zamanlarda popülaritesi artan yıldızı likralı gömlekler, Paşahan kalitesi ve farkı ile sizlerle buluşuyor. Artık modaya ayak uydururken hem rahat hem de şık olabilirsiniz! 

Siz de likralı gömlek şıklığı ve rahatlığına erişmek ister misiniz? İster resmi ortamlarda, ister iş yerleri ve ofislerde isterseniz de günlük yaşamınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu gömlekler sayesinde hayatınızın ne kadar kolaylaştığına inanamayabilirsiniz. Ütü derdinizden tamamen kurtulmak isterseniz sitemiz üzerinden non-iron gömleklerimizi inceleyebilir ve hayatınıza gömleklerinizi hiç ütülemeden devam edebilirsiniz! Bize sormak istediğiniz her soru için sitemizde bulunan iletişim kanallarından bizlere ulaşabilir ve aklınızdaki bütün soruların cevabını alabilirsiniz. Paşahan’dan yapacağınız alışverişlerde güvenli ödeme yöntemlerimizi kullanabilir, ürünlerinizi kısa süre içerisinde kullanmaya başlayabilirsiniz. Şimdiden keyifli alışverişler dileriz! 

Ayrıca Bkz: